Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58770
Title: Особливості харчування студентів, які займаються фітнесом
Authors: Рудич, В.О.
Босько, Василь Миколайович
Босько, Василий Николаевич
Bosko, Vasyl Mykolaiovych
Keywords: фітнес
фитнес
fitness
студенти
студенты
students
особливості харчування
особенности питания
food features
Issue Year: 2017
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Рудич, В.О. Особливості харчування студентів, які займаються фітнесом [Текст] / В.О. Рудич, В.М. Босько // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей ІV Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 13-14 квітня 2017 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 215-216.
Abstract: Харчування, як форма забезпечення енергією молодого організму студента, має дуже велике значення для його здоров’я. Правильне харчування сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя, підвищенню працездатності і створює умови для адекватної адаптації до навколишнього середовища. Харчування спортсменів і студентів, які займаються спортом, має свої характеристики відповідно до зміни режиму дня, фізичної активності та навантажень на організм. Від того, наскільки правильно і якісно організовано харчування студента-спортсмена, залежить якість його навчальної та спортивної діяльності [2].
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58770
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (МІ)

Views
Other3
France2
United States1
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Rudych_Bosko.pdf465.43 kBAdobe PDF0Download
Show full item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.