Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63708
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Регіональний ринок продовольства: сучасний стан та перспективи розвитку
Other Titles Regional food market: current situation and prospects
Authors Жмайлова, О.Г.
ORCID
Keywords регіональний ринок продовольства
інфраструктурна складова продовольчого ринку
товаровиробники
споживачі
канали розподілу продукції
regional food market
food market infrastructure component
producers
consumers
distribution channels of products
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63708
Publisher Дніпропетровськ
License
Citation Жмайлова О.Г. Регіональний ринок продовольства: сучасний стан та перспективи розвитку / О.Г. Жмайлова // Проблеми та шляхи удосконалення економічного механізму підприємницької діяльності : збірник матеріалів П’ятої Міжнародної науково-практичної конференції (м.Жовті Води Дніпропетровської області, 4 – 5 квітня 2013). – Дніпропетровськ, 2013. – С. 47-50.
Abstract Матеріал присвячений проблемі дослідження сучасного стану та перспектив розвитку регіонального ринка продовольства Сумської області
The material is devoted to the research of the current state and prospects of development of the regional food market of the Sumy region
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
13507
Greece Greece
595
Ireland Ireland
4172
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
120070
United Kingdom United Kingdom
50848
United States United States
360114
Unknown Country Unknown Country
120069

Downloads

China China
3
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
360113
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
13511
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Zhmailova_Rehionalnyi_rynok.pdf 1,34 MB Adobe PDF 373632

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.