Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67643
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування
Authors Ахременко, К.В.
Мечик, М.Ю.
Борзова, Н.О.
ORCID
Keywords сільськогосподарське виробництво
продукти харчування
нітрати
сельскохозяйственное производство
продукты питания
нитраты
agricultural production
food
nitrates
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67643
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ахременко, К.В. Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування [Текст] / К. В. Ахременко, М. Ю. Мечик, Н. О. Борзова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 106.
Abstract Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва – природний процес, властивий епосі науково-технічного прогресу. тобто антропогенної дії людини на оточуюче середовище, при якому досягнення науки і техніки направлені на збільшення рівня виробництва харчових продуктів, в першу чергу рослинних. В основі рішення даної проблеми лежать не тільки сучасні агротехнічні прийоми, але і вживання широкого спектру агрохімікатів: мінеральних добрив, регуляторів зростання і ін.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Belgium Belgium
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
7165
Greece Greece
1
Ireland Ireland
1791
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3583
Romania Romania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
710113
United Kingdom United Kingdom
136757
United States United States
2279639
Unknown Country Unknown Country
273239

Downloads

Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
710112
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
3412294
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Akhremenko.pdf 561,73 kB Adobe PDF 4122417

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.