Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67723
Title: Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110
Authors: Пльонсак, П.П.
Сидорова, Л.П.
Keywords: харчові продукти
пищевые продукты
foods
красители
барвники
dyes
метод Фірордта
метод Фирордта
method of Firordt
Issue Year: 2018
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Пльонсак, П.П. Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110 [Текст] / П.П. Пльонсак, Л.П. Сидорова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 28.
Abstract: Синтетичні барвники, на відміну від природних, термічно стійкі, дають яскраве та стійке забарвлення. Більшість з них шкідливі, та заборонені в Україні, тому досить важливо правильно ідентифікувати їх у харчових продуктах. Кожен барвник має свій характерний максимум поглинання, але при використані суміші барвників які мають близькі максимуми, спектри поглинання перекриваються.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67723
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ШІ)

Views
Other3
Canada1
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Plonsak.pdf608.75 kBAdobe PDF0Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.