Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67752
Title: Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування
Authors: Ахременко, К.В.
Мечик, М.Ю.
Борзова, Н.О.
Keywords: продукти харчування
рослинні продукти
нітрати
food
vegetable products
nitrates
продукты питания
растительные продукты
нитраты
Issue Year: 2018
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Ахременко, К.В. Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування [Текст] / К.В. Ахременко, М.Ю. Мечик, Н.О. Борзова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 106.
Abstract: Метою даної роботи є: вивчити методику визначення нітратів у рослинних продуктах; дослідити вміст нітратів в овочах, які продаються у різних торгівельних точках міста Шостки; дослідити вплив ґрунтово-екологічних чинників на кількість нітратів в овочах; визначити оптимальні способи зменшення нітратів у продуктах харчування.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67752
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ШІ)

Views
Other6
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Ahremenko.pdf561.73 kBAdobe PDF0Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.