Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768
Title: Визначення кислотності молока
Authors: Закарян, А.Е.
Небилиця, О.Д.
Keywords: молоко
природні продукти
раціон людини
milk
natural products
human diet
природные продукты
рацион человека
Issue Year: 2018
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Закарян, А.Е. Визначення кислотності молока [Текст] / А.Е. Закарян, О.Д Небилиця // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 83-84.
Abstract: Молоко – найповноцінніший, високопоживний природний продукт, який забезпечує організм людини збалансованими, легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами та вітамінами, що відіграють значну роль у життєдіяльності організму. Крім того, молоко є основним продуктом для харчування дітей, деяких груп хворих і літніх людей. У зв’язку з цим інформація щодо безпечності складу молока є надзвичайно важливою. Про те, що проблема складу молока турбує суспільство, свідчить значна кількість телевізійних програм і публікацій в періодичних виданнях. Це – продукт з обмеженим терміном зберігання, оскільки являє собою високопоживне середовище для розвитку мікроорганізмів.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67768
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ШІ)

Views
Other3
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Zakarian.pdf711.06 kBAdobe PDF0Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.