Теоретичні основи організації ресторанної справи

No Thumbnail Available

Date

2018

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Сумський державний університет
Master’s thesis

Date of Defense

Scientific Director

Speciality

Date of Presentation

Abstract

Мета дипломної роботи - закріплення та поглиблення знань специфіки застосування методів економічного аналізу і практичних навичок, та освоєння теоретичних основ організації ресторанної справи, на базі ресторанного комплексу «Simbiosi&Япі». У першому розділі роботи «Теоретичні основи організації ресторанної справи» розглянуто організаційні структури управляння виробництвом, концепції, системи контролю якості, шляхи розвитку ресторанної сфери. У другому розділі роботи «Аналіз виробничої діяльності ресторанного комплексу «SIMBIOSI&ЯПІ» розглянуто характеристику діяльності ресторанного комплексу, а саме особливості закладу, мету об'єднання ресторанів, нормативно-правову базу. У третьому розділі роботи «Аналіз економічних показників ресторанного комплексу «SIMBIOSI&ЯПІ» проаналізовано економічні показники, а саме аналіз рентабельності діяльності комплексу, SWOT– аналіз ресторанного комплексу, аналіз показників конкурентноспроможності, метод оцінки конкурентоспроможності «Багатокутник» та розраховані деякі показники діяльності підприємства.

Keywords

рентабельність, рентабельность, profitability, конкурентноспроможність, конкурентоспособность, competitiveness, бізнес, бизнес, business

Citation

Харламова, І.М. Теоретичні основи організації ресторанної справи [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / І.М. Харламова; наук. керівник Б.Л. Ковальов. - Суми: СумДУ, 2018. - 37 с.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By