Теоретичні основи організації ресторанної справи
No Thumbnail Available
Date
2018
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Сумський державний університет
Master’s thesis
Date of Defense
Scientific Director
Speciality
Date of Presentation
Abstract
Мета дипломної роботи - закріплення та поглиблення знань специфіки застосування методів економічного аналізу і практичних навичок, та освоєння теоретичних основ організації ресторанної справи, на базі ресторанного комплексу «Simbiosi&Япі».
У першому розділі роботи «Теоретичні основи організації ресторанної справи» розглянуто організаційні структури управляння виробництвом, концепції, системи контролю якості, шляхи розвитку ресторанної сфери.
У другому розділі роботи «Аналіз виробничої діяльності ресторанного комплексу «SIMBIOSI&ЯПІ» розглянуто характеристику діяльності ресторанного комплексу, а саме особливості закладу, мету об'єднання ресторанів, нормативно-правову базу.
У третьому розділі роботи «Аналіз економічних показників ресторанного комплексу «SIMBIOSI&ЯПІ» проаналізовано економічні показники, а саме аналіз рентабельності діяльності комплексу, SWOT– аналіз ресторанного комплексу, аналіз показників конкурентноспроможності, метод оцінки конкурентоспроможності «Багатокутник» та розраховані деякі показники діяльності підприємства.
Keywords
рентабельність, рентабельность, profitability, конкурентноспроможність, конкурентоспособность, competitiveness, бізнес, бизнес, business
Citation
Харламова, І.М. Теоретичні основи організації ресторанної справи [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / І.М. Харламова; наук. керівник Б.Л. Ковальов. - Суми: СумДУ, 2018. - 37 с.