Облік запасів на підприємствах громадського харчування

No Thumbnail Available

Date

2018

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Сумський державний університет
Master’s thesis

Date of Defense

Scientific Director

Speciality

Date of Presentation

Abstract

У роботі досліджено облік запасів на підприємствах громадського харчування на досліджуваному підприємстві. Проведений повний аналіз облікового процесу виробничих запасів. Основною метою є надати деякі пропозиції щодо покращення обліку запасів на підприємстві.
In the work the inventory of stocks at catering enterprises at the investigated enterprise is investigated. A complete analysis of the accounting process of inventories has been carried out. The main objective is to provide some suggestions for improving inventory accounting at the enterprise.

Keywords

виробничі запаси, первинний та синтетичний облік, оцінка, аудит, інвентаризація, production stocks, primary and synthetic accounting, estimation, audit, inventory

Citation

Усманова, А.Б. Облік запасів на підприємствах громадського харчування [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 071 - обік і оподаткування / А.Б. Усманова; наук. керівник О.А. Скорба. - Суми: СумДУ, 2018. - 56 с.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By