Облік запасів на підприємствах громадського харчування
No Thumbnail Available
Date
2018
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Сумський державний університет
Master’s thesis
Date of Defense
Scientific Director
Speciality
Date of Presentation
Abstract
У роботі досліджено облік запасів на підприємствах громадського харчування на досліджуваному підприємстві. Проведений повний аналіз облікового процесу виробничих запасів. Основною метою є надати деякі пропозиції щодо покращення обліку запасів на підприємстві.
In the work the inventory of stocks at catering enterprises at the investigated enterprise is investigated. A complete analysis of the accounting process of inventories has been carried out. The main objective is to provide some suggestions for improving inventory accounting at the enterprise.
In the work the inventory of stocks at catering enterprises at the investigated enterprise is investigated. A complete analysis of the accounting process of inventories has been carried out. The main objective is to provide some suggestions for improving inventory accounting at the enterprise.
Keywords
виробничі запаси, первинний та синтетичний облік, оцінка, аудит, інвентаризація, production stocks, primary and synthetic accounting, estimation, audit, inventory
Citation
Усманова, А.Б. Облік запасів на підприємствах громадського харчування [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 071 - обік і оподаткування / А.Б. Усманова; наук. керівник О.А. Скорба. - Суми: СумДУ, 2018. - 56 с.