Оцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино")
No Thumbnail Available
Date
2019
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Сумський державний університет
Bachelor’s paper
Date of Defense
Scientific Director
Speciality
6.030507 - Маркетинг
Date of Presentation
June 2019
Abstract
Метою даної роботи є оцінювання конкурентоспроможності продукції на ринку м’ясних виробів.
Keywords
конкурентоспроможність, конкурентоспособность, competitiveness, підприємство, предприятие, enterprise, продукція, продукция, product, якість, качество, quality, технічний рівень, технический уровень, technical level, м’ясні вироби, мясные изделия, meat products
Citation
Кисільова, К.В. Оцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино") [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.030507 - маркетинг / К.В. Кисільова; наук. керівник О.А. Біловодська. - Суми: СумДУ, 2019. - 66 с.