Оцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино")

No Thumbnail Available

Date

2019

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Сумський державний університет
Bachelor’s paper

Date of Defense

Scientific Director

Speciality

6.030507 - Маркетинг

Date of Presentation

June 2019

Abstract

Метою даної роботи є оцінювання конкурентоспроможності продукції на ринку м’ясних виробів.

Keywords

конкурентоспроможність, конкурентоспособность, competitiveness, підприємство, предприятие, enterprise, продукція, продукция, product, якість, качество, quality, технічний рівень, технический уровень, technical level, м’ясні вироби, мясные изделия, meat products

Citation

Кисільова, К.В. Оцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино") [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.030507 - маркетинг / К.В. Кисільова; наук. керівник О.А. Біловодська. - Суми: СумДУ, 2019. - 66 с.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By