Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7518
Title: Оптимізація системи управління якістю заготівельного виробництва за критеріями задоволеності зацікавлених сторін
Authors: Zaloha, Viliam Oleksandrovych
Ivchenko, Oleksandr Volodymyrovych
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
Issue Year: 2011
Publisher: Видавництво СумДУ
Citation: Залога, В.О. Оптимізація системи управління якістю заготівельного виробництва за критеріями задоволеності зацікавлених сторін [Текст] / В.О. Залога, О.Д. Динник, О.В. Івченко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету технічних систем та енергоефективних технологій, Суми, 18-22 квітня 2011 року / Ред. кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2011. - Ч.1. - С. 84-85.
Abstract: Одним з основних інструментів удосконалення діяльності машинобудівних підприємств в області якості є не лише оцінювання якості продукції (послуг), але й системи управління якістю (СУЯ) заготівельного виробництва (ЗВ). Від оптимальності рішень, що приймаються під час оцінювання, залежить успіх ЗВ та підприємства в цілому, його конкурентоспроможність. На сьогодні при оцінюванні СУЯ особлива увага приділяється розумінню та ідентифікації потреб й очікувань всіх зацікавлених сторін підприємства. У зв'язку з цим дослідження, присвячені розробці й вживанню методів моделювання та оптимізації управління якістю на основі критеріїв задоволеності зацікавлених сторін є особливо актуальними. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7518
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7518
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ТеСЕТ)

Views
Other59
Brazil1
China12
Germany7
France1
United Kingdom5
Hungary1
Netherlands5
Russia19
Turkey12
Ukraine50
United States44
Downloads
Other372
Czech Republic1
Germany2
France9
Italy1
Ukraine36
United States1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
428.doc72 kBMicrosoft Word422Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.