Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92222
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні 2048.45.83
Authors Крамаренко, А.С.
ORCID
Keywords шестерня
gear
припуск
allowance
привод
drive
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92222
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Крамаренко А. С. Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні 2048.45.83 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 75 с.
Abstract Записка: 53 с., 27 табл., 13 рис., 57 формула, 22 літературні джерела В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки. В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: токарно-багаторізцеву та зубофрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу. В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування та маршрутний технологічний процес виготовлення шестерні 2048.45.83.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
86
Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
30
United Kingdom United Kingdom
15
United States United States
173
Unknown Country Unknown Country
29

Downloads

China China
1
Ukraine Ukraine
85
United States United States
176

Files

File Size Format Downloads
Kramarenko_bak_rob.pdf 2,38 MB Adobe PDF 262

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.