Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ)

Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67299

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Оцінка конкурентоспроможності підприємства та напрями її підвищення
    (Сумський державний університет, 2020) Голубович, О.М.
    У першому розділі «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ» визначено сутність і види конкуренції, поняття і чинники конкурентоспроможності продукції, особливості оцінки і формування механізму конкурентоспроможності. У другому розділі «МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ» досліджено методи та методичні підходи до оцінки рівня конкурентоспроможності виробництва продукції. У третьому розділі «ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТА НАПРЯМИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ» проведено економічний аналіз діяльності підприємства ТОВ "Квадрат", здійснено оцінку конкурентоспроможності підприємства та його продукції, запропоновано напрями зростання конкурентоспроможності виробництва меблів.