Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67299
Browse
Search Results
Item Управління ефективністю виробництва на підприємстві(Сумський державний університет, 2020) Кирпа, А.Ю.У першому розділі висвітлюється робота підприємства, суть та ефективність виробництва промислової продукції, також розглядається теоретичні основи та показники ефективності виробництва, напрямки підвищення рентабельності. У другому розділі розглядається аналіз ефективності виробництва продукції ТОВ "ВЗХ". Йдеться про виникнення підприємства та організаційну структуру. Висвітлюється аналіз економічного розвитку. Другий розділ є основою кваліфікаційної роботи, і є аналітичною частиною кваліфікаційної роботи, містить в собі порівняльні таблиці за п’ять років дослідження в період з 2014 року по 2018 рік включно. Він розкриває зміст діяльності підприємства. Третій розділ – це бізнес-план впровадження лінії по випуску мінерально – столової води. В ньому йдеться про ціль і стратегічне значення інноваційного проекту, містить важливу інформацію про план виробництва та технологію процесу, і включає в себе фінансовий план діяльності по випуску мінерально-столової води.