Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ)

Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67299

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Управління ефективністю виробництва на підприємстві
    (Сумський державний університет, 2020) Кирпа, А.Ю.
    У першому розділі висвітлюється робота підприємства, суть та ефективність виробництва промислової продукції, також розглядається теоретичні основи та показники ефективності виробництва, напрямки підвищення рентабельності. У другому розділі розглядається аналіз ефективності виробництва продукції ТОВ "ВЗХ". Йдеться про виникнення підприємства та організаційну структуру. Висвітлюється аналіз економічного розвитку. Другий розділ є основою кваліфікаційної роботи, і є аналітичною частиною кваліфікаційної роботи, містить в собі порівняльні таблиці за п’ять років дослідження в період з 2014 року по 2018 рік включно. Він розкриває зміст діяльності підприємства. Третій розділ – це бізнес-план впровадження лінії по випуску мінерально – столової води. В ньому йдеться про ціль і стратегічне значення інноваційного проекту, містить важливу інформацію про план виробництва та технологію процесу, і включає в себе фінансовий план діяльності по випуску мінерально-столової води.