Наукові видання (ННІ БТ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48925
Browse
8 results
Search Results
Item Технологія розробки і реалізації банківського продукту як складова механізму ціноутворення на банківські продукти(Університет банківської справи Національного банку України, 2014) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna; Бєлова, Інна Валеріївна; Белова, Инна Валерьевна; Bielova, Inna ValeriivnaВ статті розглянуто технологію розробки і реалізації банківського продукту як складову механізму ціноутворення на банківські продукти.Item Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінності(Economics, 2013) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna; Криклій, Олена Анатоліївна; Криклий, Елена Анатольевна; Kryklii, Olena AnatoliivnaВ тезах доповіді розглянуто удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінностіItem Науково-методичний підхід до встановлення цін на банківські продукти на основі ринкового методу(Лазурит-Поліграф, 2012) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaВ статті узагальнено теоретичні аспекти ціноутворення на банківські продукти та, враховуючи практичні аспекти встановлення цін, визначено етапи ціноутворення ринковим методом.Item Evaluation of risk-based profits of banking products(Przemysl, 2012) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna; Salo, I.V.; Лисянська, О.О.The paper conducted research to evaluation of risk-based profits of banking products. The methodology of integrated risk management is appropriate to use during the evaluation of bank risks. Its main goal is to find an optimal balance between risk and profitability.Item Споживча цінність як ціновий фактор конкурентоспроможності банківського продукту(Запорізький національний університет, 2011) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaВ тезах статі розглянуто споживчу цінність як ціновий фактор конкурентоспроможності банківського продукту.Item Науково-методичний підхід до встановлення цін на банківські продукти(Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2011) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaУзагальнено теоретичні аспекти ціноутворення на банківські продукти, враховуючи практичні аспекти встановлення цін.Item Фактори ціноутворення банківських продуктів(Подільський державний аграрно-технічний університет, 2011) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaМетою написання статті є виявлення та систематизація факторів, що визначають рівень ціни банківських продуктів, та визначення механізму їх впливу.Item Вплив конкуренції на ціноутворення в банку(Тернопільський національний економічний університет, 2010) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaУ статті розглянуто ринкову концентрацію та конкуренцію, які мають вплив на діяльність банків, та безпосередньо визначають самостійність банку в прийнятті рішень при ціноутворенні на банківські продукти. Наведено показники, які використовуються при аналізі концентрації банківського ринку. За результатами розрахунку показників зроблено висновки щодо впливу конкуренції на ринку банківських послуг на формування цінової політики.