Наукові видання (ННІ БТ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48925
Browse
30 results
Search Results
Item Технологія розробки і реалізації банківського продукту як складова механізму ціноутворення на банківські продукти(Університет банківської справи Національного банку України, 2014) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna; Бєлова, Інна Валеріївна; Белова, Инна Валерьевна; Bielova, Inna ValeriivnaВ статті розглянуто технологію розробки і реалізації банківського продукту як складову механізму ціноутворення на банківські продукти.Item Етапи формування та сучасні проблеми розвитку банківської системи України(Українська академія банківської справи Національного банку України, 2015) Дудченко, Вікторія Юріївна; Дудченко, Виктория Юрьевна; Dudchenko, Viktoriia YuriivnaУ статті розглянуті етапи формування банківської системи України, виокремлено проблеми та специфічні риси функціонування вітчизняних банків. Автором узагальнено проблеми розвитку банківської системи України, здійснено аналіз її сучасного стану. У статті детально досліджено особливості структури та перспективи розвитку вітчизняної банківської системи.Item Методичне забезпечення оцінки собівартості банківських продуктів(Греда, 2013) Павленко, Л.Д.; Криклій, Олена Анатоліївна; Криклий, Елена Анатольевна; Kryklii, Olena AnatoliivnaНа даному етапі функціонування банківської системи України запропоновано методичне забезпечення оцінки собівартості банківських продуктівItem Теоретичні основи концепції управління споживанням банківських продуктів(КУПРІЄНКО, 2013) Башлай, С.В.; Подоляка, О.І.В даній статті розглядаються фундаментальні аспекти побудови концепції поведінки банку при формуванні взаємовідносин з клієнтами. Матеріал публікації розкриває зміст системи управління споживанням банківських продуктів на основі формування комплексу методів та процесів впливу на групи клієнтів з метою отримання від них банком відповідного поведінкового та запланованого фінансового ефекту.Item Theoretical foundations of management concepts of consumption of bank services(2013) Bashlai, S.V.; Podoliaka, O.I.The authors reveal the content of the concept of control consumption which is a comprehensive look at the work with the client to ensure that the objectives of the Bank in this direction with minimal effort.Item Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінності(Economics, 2013) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna; Криклій, Олена Анатоліївна; Криклий, Елена Анатольевна; Kryklii, Olena AnatoliivnaВ тезах доповіді розглянуто удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на процентні банківські продукти з урахуванням економічної цінностіItem Науково-методичний підхід до встановлення цін на банківські продукти на основі ринкового методу(Лазурит-Поліграф, 2012) Павленко, Людмила Дмитрівна; Павленко, Людмила Дмитриевна; Pavlenko, Liudmyla DmytrivnaВ статті узагальнено теоретичні аспекти ціноутворення на банківські продукти та, враховуючи практичні аспекти встановлення цін, визначено етапи ціноутворення ринковим методом.Item Оцінка собівартості продукту в системі банківського ціноутворення(Одеський національний економічний університет, 2012) Павленко, Л.Д.; Криклій, Олена Анатоліївна; Криклий, Елена Анатольевна; Kryklii, Olena Anatoliivna; Маслак, Н.Г.Визначено сутність та види собівартості банківських продуктів. Обґрунтовано сутність та складові системи оцінки собівартості банківських продуктів.Item Аналіз ефективності банківських продуктів з використанням методу DEA(Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут, 2013) Утяганов, І.Р.Автором доведено необхідність використання методу DEA для оцінки собівартості банківських продуктів.Item Оцінка собівартості банківських продуктів на основі процесно-орієнтованого підходу(Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, 2012) Утяганов, І.Р.Автором доведена необхідність використання процесно-орієнтованого підходу для оцінки собівартості банківських продуктів.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »