Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67309

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Удосконалення технологічного процесу виготовлення черв’яка УНЗ 100.01.01.01, шляхом вибору різального інструменту на операції токарна з ЧПК
    (Сумський державний університет, 2020) Басов, Б. С.
    Кваліфікаційна робота магістра становить 106 сторінок, у тому числі 35 рисунків, 18 таблиць, бібліографію із 33 джерел на двох сторінках. Мета роботи. Метою роботи підвищення ефективності механічної обробки деталі типу вал за рахунок зміни стратегії обробки з використанням прогресивних розробок верстатного та інструментального виробництва, здатних забезпечити якісну обробку заготовок. Дослідження стійкійсних характеристик різального інструменту в залежності від режимів різання при токарній обробці. Актуальність теми. Деталь «Черв’як» входить до складу перемішувача бурового розчину ПБР–7.5. Перемішувач бурового розчину призначений для перемішування бурових розчинів, розчинів реагентів та інших рідин щільністю до 2,2 г / см3 в резервуарах з об'ємом до 40 куб. м і висотою до 2 200 мм. Об'єкт дослідження. Технологічний процес механічної обробки черв’яка. Предмет дослідження. Операції технологічного процесу механічної обробки деталі черв’як. Наукова новизна роботи полягає у розробленні сучасного технологічного процесу, з використанням прогресивних розробок сучасного виробництва та зміною стратегії обробки. Практична цінність роботи для машинобудівного підприємства полягає у впровадженні в виробництво сучасних методів обробки з використанням прогресивних розробок.