Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82792
Browse
Search Results
Item Features of the personnel management system in the restaurant business (case study of Family Restaurant Group LLC)(Sumy State University, 2022) Chuhai, D.V.У бакалаврській роботі розглядаються теоретико-методологічні основи формування системи управління персоналом та сучасна концепція системи HR-менеджменту в ресторанному бізнесі. Також аналіз провідних фінансово-економічних показників і результатів на кейсі ТОВ «Family Restaurant Group», а також аналіз його системи управління персоналом дозволив сформувати пропозиції щодо вдосконалення системи HR-менеджменту ресторану. Серед них "Програма ефективного управління", яка описує основні аспекти та вжиті заходи розвитку та вдосконалення.