Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82792

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Рекомендації щодо вдосконалення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Фуд Центр»)
    (Сумський державний університет, 2021) Фадєєв, О.С.
    В роботі розглянуто теоретичні і методологічні основи щодо управління конкурентоспроможністю виробничого підприємства. На сьогоднішній день спостерігається висока конкуренція в галузі торгівлі. Це відображається не тільки в зростанні ринку послуг, кількості відкритих компаній, магазинів, але і в позитивній динаміці вимог до підприємств торгівлі з боку клієнтів, люди стають все більш розбірливими до якості і кількості пропонованих послуг в цій сфері. Саме тому, для комерційного успіху підприємства торгівлі необхідно мати високу конкурентоспроможність. Було розглянуто рівень конкурентоспроможності підприємства, а також зроблено аналіз діяльності підприємства, в результаті якого був запропонований перелік заходів для підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу підприємства.