Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/69478
Browse
Search Results
Item Розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готелю(Сумський державний університет, 2021) Курченко, В.В.Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства. Поставлена мета досягнута за рахунок вирішення наступних завдань: досліджено поняття конкурентоспроможність підприємства і особливості її оцінки для готельного бізнесу; охарактеризовано основні показники конкурентоспроможності готелю та критерії їх оцінки; обґрунтовано методичні підходи до вибору конкурентної стратегії; наведено організаційно-економічну характеристику готелю Дніпропетровськ; проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище готелю Дніпропетровськ; обґрунтовано конкурентну стратегію готелю Дніпропетровськ; розроблено проект підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Об'єктом дослідження є господарська діяльність готелю Дніпропетровськ. Предметом дослідження є конкурентна стратегія і конкурентоспроможність готелю Дніпропетровськ.