Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/69478

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готелю
    (Сумський державний університет, 2021) Курченко, В.В.
    Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства. Поставлена мета досягнута за рахунок вирішення наступних завдань: досліджено поняття конкурентоспроможність підприємства і особливості її оцінки для готельного бізнесу; охарактеризовано основні показники конкурентоспроможності готелю та критерії їх оцінки; обґрунтовано методичні підходи до вибору конкурентної стратегії; наведено організаційно-економічну характеристику готелю Дніпропетровськ; проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище готелю Дніпропетровськ; обґрунтовано конкурентну стратегію готелю Дніпропетровськ; розроблено проект підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Об'єктом дослідження є господарська діяльність готелю Дніпропетровськ. Предметом дослідження є конкурентна стратегія і конкурентоспроможність готелю Дніпропетровськ.