Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)
Permanent URI for this collectionhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/69478
Browse
3 results
Search Results
Item Аналіз та шляхи підвищення конкурентоспроможності суб’єкта підприємництва(Сумський державний університет, 2022) Січкар, В.В.Метою даної роботи є визначення шляхів підвищення конкурентоспроможності суб’єкта підприємництва ТОВ «Алдолат». Об'єктом дослідження є суб’єкт підприємництва ТОВ «Алдолат». Предметом дослідження є вивчення сучасного стану конкурентоспроможності суб’єкта підприємництва ТОВ «Алдолат». У роботі розглянуто теоретико-методологічні основи конкурентоспроможності: сутність, інструменти підвищення та методи комплексної оцінки. Проведена оцінка конкурентоспроможності ТОВ «Алдолат». Запропоновані шляхи підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Алдолат», здійснено економічне обґрунтування наданих пропозицій.Item Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури(Сумський державний університет, 2021) Лавриненко, А.А.У роботі розглянутао сутність понять конкуренції та конкурентоспроможності. Виявленні особливості формування конкурентоспроможності підприємств сфери ресторанних послуг, проаналізовано параметри конкурентоспроможності закладу харчування, на прикладі ресторану "Sushy eat". Розроблено пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану "Sushy eat".Item Розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готелю(Сумський державний університет, 2021) Курченко, В.В.Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка проекту підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства. Поставлена мета досягнута за рахунок вирішення наступних завдань: досліджено поняття конкурентоспроможність підприємства і особливості її оцінки для готельного бізнесу; охарактеризовано основні показники конкурентоспроможності готелю та критерії їх оцінки; обґрунтовано методичні підходи до вибору конкурентної стратегії; наведено організаційно-економічну характеристику готелю Дніпропетровськ; проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище готелю Дніпропетровськ; обґрунтовано конкурентну стратегію готелю Дніпропетровськ; розроблено проект підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Об'єктом дослідження є господарська діяльність готелю Дніпропетровськ. Предметом дослідження є конкурентна стратегія і конкурентоспроможність готелю Дніпропетровськ.