Інститут Шосткинський (ШІ)

Permanent URI for this communityhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45

Browse

Search Results

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    Оцінка ефективності цінової політики на підприємстві
    (Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024) Бакун, А.С.
    В роботі досліджено економічний зміст цінової політики, розглянуто формування цінової стратегії та державний вплив на політику цін, розглянуті порядок та умови організації цінової політики на підприємстві, основні фактри та методи ціноутворення, проведено оцінку ефективності цінової політики на підприємстві ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» та запропоновані шляхи удосконалення цінової політики на підприємстві.
  • Item
    Рентабельність підприємства та шляхи її підвищення
    (Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024) Колесніченко, Л.Г.
    В роботі розкрито сутність прибутку та рентабельності, а також формування прибутку підприємтва та фактори, що впивають на рівень рентабельності, наведені показники рентабельності підприємства та методи її визначення, здійснено оцінку рентабельності ПрАТ «Лакталіс Суми» та запропоновані шляхи її підвищення.
  • Item
    Економічний аналіз ефективності роботи підприємства за допомогою системи "витрати-випуск-прибуток"
    (Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2023) Протасєй, І.С.
    У роботі розглянуто сутність та передумови аналізу системи витрати-випуск-прибуток, розглянуто поняття та види витрат підприємства, вивчено залежність прибутку підприємства від витрат та обсягу реалізації. Вивчено різні методики розрахунку показників системи «витрати - випуск - прибуток» та подано організаційно - економічну характеристику досліджуваного підприємства. На прикладі КП «Водоканал» проведений СVP - аналіз послуг водопостачання, обґрунтовано напрями удосконалення господарської діяльності підприємства.