ВСП "Класичний фаховий коледж" (КФК)
Permanent URI for this communityhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94901
Browse
Search Results
Item Система управління персоналом організації(Відокремлений структурний підрозділ "Класичний фаховий коледж Сумського державного університету", 2024) Остапенко, А.Д.Обгрунтуванням актуальності теми є необхідність формування ефективної системи управління персоналом як основного чинника визначення конкурентоспроможного становища банківської установи. Мета роботи полягає у вдосконаленні системи управління персоналом у Філія Сумського обласного управління ПАТ "Державний Ощадний банк України". Відповідно до мети, вирішувалися такі задачі: провести аналіз теоретичних аспектів системи керування персоналом; визначити особливості та показники ефективності системи управління персоналом у банківській сфері; здійснити оцінку економічного стану Філія Сумського обласного управління ПАТ "Державний Ощадний банк України"; провести аналіз існуючої системи управління персоналом у філії; розробити заходи, щодо підвищення ефективності системи управління, а також алгоритм їх запровадження у діяльності банку. При виконанні роботи використовувалися методики теоретичного викладу, аналіз, синтез, методики порівняння, методи індукції, методи дедукції, методи статистичного та математичного аналізу, табличні та графічні методи інтерпретації. В результаті проведених досліджень існуючої системи управління персоналом були розроблені наступні заходи щодо її зміни: підвищення кваліфікації персоналу банку за рахунок проведення тренінгових заходів та впровадження системи коучингу, а також проведення щорічного конкурсу рівня фінансового професіоналізму співробітників. Дані пропозиції дадуть основу підвищення не тільки економічного результату роботи банку, а й підвищення соціальної зацікавленості та задоволеності працівників. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є Філія Сумського обласного управління ПАТ "Державний Ощадний банк України". Предмет досліджень система управління персоналом банку та її елементи.