Видання зареєстровані авторами шляхом самоархівування

Permanent URI for this communityhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Проектування технологічного процесу виготовлення черв'яка УНЗ 100.01.01.01
    (Сумський державний університет, 2019) Басов, Б.С.
    Записка: 68 с., 21 рис., 12 табл., 16 літературних джерел. Об’єкт розробки – «Чер’як УНЗ 100.01.01.01». Мета роботи – проектування технологічного процесу виготовлення черв’яка «УНЗ 100.01.01.01». В дипломній роботі виконаний аналіз службового призначення виробу – Перемішувач бурового розчину ПБР-7,5, деталі – «Червяк УНЗ 100.01.01.01». Проаналізовані технічні вимоги на виготовлення деталі. Визначений тип виробництва – дрібносерійний та умови організації праці. Вибраний спосіб одержання заготовки – сортовий прокат. Проаналізовані токарна з ЧПК операція, фрезерна з ЧПК операція обґрунтований вибір схеми базування, металорізального обладнання та технологічної оснастки. Також виконаний розрахунок режимів різання для даних операцій та їх технічне нормування. Розроблено верстатне пристосування на операцію 035. Розглянуто закон України про охорону праці. Розроблено комплект технологічної документації на картах КТП. Розроблено креслення заготовки та маршрутного технологічного процесу.