Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/23200
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методические аспекты формирования умений и навыков в условиях дистанционного обучения |
Authors |
Lavryk, Tetiana Volodymyrivna
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-7144-7059 |
Keywords | |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2004 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/23200 |
Publisher | Издательство СумГУ |
License | |
Citation | Лаврик, Т.В. Методические аспекты формирования умений и навыков в условиях дистанционного обучения [Текст] / Т.В. Лаврик // Інформатизація освіти та дистанційна форма навчання: сучасний стан і перспективи розвитку : збірник матеріалів VI Міжнародної науково-методичної конференції, 13-15 жовтня 2004 року / Рецензенти: М.О. Лазарєв, В.Д. Карпуша. - Суми : СумДУ, 2004. - С. 152-155. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
![Belarus](/flags/by.gif)
1
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
272
![France](/flags/fr.gif)
155004
![Germany](/flags/de.gif)
7151
![Greece](/flags/gr.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
609489651
![Italy](/flags/it.gif)
1
![Japan](/flags/jp.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
154994
![Russia](/flags/ru.gif)
13
![Sweden](/flags/se.gif)
8424255
![Turkey](/flags/tr.gif)
3
![Ukraine](/flags/ua.gif)
-1857096435
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
170204
![United States](/flags/us.gif)
1480504739
![Unknown Country](/flags/--.gif)
2138461296
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
6
![Germany](/flags/de.gif)
274
![Ireland](/flags/ie.gif)
102755
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
1158027253
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
1480504739
![Unknown Country](/flags/--.gif)
122
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
31.pdf | 951,71 kB | Adobe PDF | -1656332144 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.