Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4298
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Використання методу евклідової відстані при оцінці еколого-економічного рівня виробництва |
Authors |
Volk, Olha Mykolaivna
Лук`яненко, В.В. |
ORCID | |
Keywords |
екологізація экологизация ecologization |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4298 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Лук`яненко, В.В. Використання методу евклідової відстані при оцінці еколого-економічного рівня виробництва [Текст] / В.В. Лук`яненко, О.М. Волк // Інформатика, математика, механіка : матеріали та програма IV Міжвузівської науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів (Суми, 19-23 квітня 2010 року) / Відп. за вип. С.І.Проценко. — Суми : СумДУ, 2010. — С.89-90. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
3
![Germany](/flags/de.gif)
114053160
![Greece](/flags/gr.gif)
127693
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
5793654
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
21285
![Russia](/flags/ru.gif)
22
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Turkey](/flags/tr.gif)
6
![Ukraine](/flags/ua.gif)
397712037
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
198898583
![United States](/flags/us.gif)
1335040254
![Unknown Country](/flags/--.gif)
397712036
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
2
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
127692
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
1172733608
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
1335040255
![Unknown Country](/flags/--.gif)
73
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
IMM_2010.pdf | 7,42 MB | Adobe PDF | -1787065662 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.