Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58577
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Характерні риси покращання якості обслуговування сільського населення в підприємствами споживчої кооперації
Other Titles Characteristics service improvement rural enterprises consumer cooperatives
Authors Hrytsenko, Olena Ivanivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0003-0178-1139
Keywords якість обслуговування
підприємства споживчої кооперації
сільське населення
конкурентоспроможність
quality of service
enterprise consumer cooperatives
rural population
competitiveness
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58577
Publisher Герда
License
Citation Гриценко, О.І. Характерні риси покращання якості обслуговуванії сільського населення підприємствами споживчої кооперації [Текст] / О.І. Гриценко // Проблеми соціально-економічного розвитку підприємництва: збірник матеріалів Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції, 8-9 листопада 2012 р., Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ: Герда, 2012. – С. 69-70.
Abstract Досліджено характерні риси покращення якості обслуговування сільського населення підприємствами споживчої кооперації.
Investigated the characteristics of improving service quality rural of consumer cooperation enterprises.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
1090
Greece Greece
546
Ireland Ireland
2180
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
33788
United Kingdom United Kingdom
17030
United States United States
189651
Unknown Country Unknown Country
33787

Downloads

China China
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
101228
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
189651
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Hrytsenko_competitiveness.pdf 225,08 kB Adobe PDF 290887

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.