Видання зареєстровані авторами шляхом самоархівування

Permanent URI for this communityhttps://devessuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Item
    Публічна політика у сфері громадського харчування під час пандемії Covid-19
    (Сумський державний університет, 2021) Левченко, І.В.
    У роботі здійснено аналіз управління та публічної політики в сфері ресторанного господарства в період пандемії Covid-19. Узагальнено та порівняно законодавче регулювання державної підтримки суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 у Польщі, Нідерландах, США, запропоновано реалізацію їх досвіду в Україні. Проаналізовано цінність та важливість процесу державного управління, як одного із фундаментів у процесі якісних змін, а саме в площині законодавчої та правової підтримки. Виявлено альтернативні фінансові механізми, запроваджені урядами європейських країн, щоб допомогти суб’єктам господарювання України усунути короткострокові наслідки пандемії. Запропоновано «антикризове» публічне управління, як комплекс заходів, що проводяться у всіх сферах, а саме в сфері ресторанного бізнесу. Визначено аспекти законодавства щодо підтримки сфери закладів ресторанного господарства в нинішніх кризових умовах.
  • Item
    Публічна політика в сфері розвитку громадських об’єднань в Україні
    (Сумський державний університет, 2019) Гребенюк, А.А.
    У роботі розглянуто теоретичні і методичні основи щодо формування публічної політики в сфері розвитку громадських об’єднань в Україні. На базі використання системного підходу до дослідження розвитку громадських об’єднань і їх впливу на формування публічної політики виявлено основні форми та методи роботи з громадськими об’єднаннями, рівень співпраці та взаєморозуміння органів публічної влади з громадськими організаціями та вклад громадських об’єднань у розвиток демократичного суспільства.