Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вдосконалення організаційного механізму розвитку харчової і переробної промисловості |
Authors |
Сичевський, М.П.
|
ORCID | |
Keywords | |
Type | Article |
Date of Issue | 2003 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Сичевський, М.П. Вдосконалення організаційного механізму розвитку харчової і переробної промисловості [Текст] / М.П. Сичевський // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. - 2003. - №5(51). - С. 43-45. |
Abstract |
In this article the methods of perfection of the organizational mechanism of development food and process industry are considered
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/10624 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка |
Views
China
2
Germany
194682
Greece
50140
Ireland
389133
Lithuania
1
Russia
12
Singapore
98233894
Sweden
1
Turkey
3
Ukraine
52746155
United Kingdom
3638005
United States
27477144
Unknown Country
40
Downloads
Czechia
1
France
1
Germany
2208133
Russia
389129
Ukraine
13738571
United Kingdom
1
United States
98233893
Unknown Country
319
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
5.doc | 35 kB | Microsoft Word | 114570048 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.