Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11343
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Определение силы поджима комбинированного образца к режущей поверхности круга, ограниченной температурой плавления припоя |
Authors |
Матюха, П.Г.
Бурдин, А.В. |
ORCID | |
Keywords |
комбинированный образец комбінований зразок Combined sample плоское врезное шлифование плоске урізне шліфування Flat plunge grinding |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/11343 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Матюха, П.Г. Определение силы поджима комбинированного образца к режущей поверхности круга, ограниченной температурой плавления припоя [Текст] / П.Г. Матюха, А.В. Бурдин // Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї - наука - виробництво : тези доповідей Десятої всеукраїнської молодіжної науково-технічної конференції. 26-30 жовтня 2010 р. / Уклад.: Д.В. Криворучко, В.О. Іванов. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 96-98. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
![Argentina](/flags/ar.gif)
1
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
1
![Estonia](/flags/ee.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
122
![Greece](/flags/gr.gif)
18155
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
137147
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
6
![Turkey](/flags/tr.gif)
5
![Ukraine](/flags/ua.gif)
1076981
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
544544
![United States](/flags/us.gif)
3929175
![Unknown Country](/flags/--.gif)
56
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
2
![Germany](/flags/de.gif)
123
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
2152153
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
5706198
![Unknown Country](/flags/--.gif)
69
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
teset2010.pdf | 920,8 kB | Adobe PDF | 7858548 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.