Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13355
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості затилування черв’ячних фрез з поділеним профілем |
Authors |
Садченко, О.І.
|
ORCID | |
Keywords |
черв'ячні фрези червячные фрезы hobs |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13355 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Садченко, О.І. Особливості затилування черв’ячних фрез з поділеним профілем [Текст] / О.І. Садченко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г.Гусак, В.Г.Євтухов. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.І. — С. 116-117. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
![Argentina](/flags/ar.gif)
1
![Bulgaria](/flags/bg.gif)
1
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
1
![Czechia](/flags/cz.gif)
1
![EU](/flags/eu.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
151
![Greece](/flags/gr.gif)
23947
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
413687
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
5985
![Russia](/flags/ru.gif)
18
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Turkey](/flags/tr.gif)
2
![Ukraine](/flags/ua.gif)
3201741
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1606857
![United States](/flags/us.gif)
11883787
![Unknown Country](/flags/--.gif)
275809
Downloads
![Bulgaria](/flags/bg.gif)
23941
![China](/flags/cn.gif)
5
![EU](/flags/eu.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
2
![Germany](/flags/de.gif)
47890
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Poland](/flags/pl.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
6355580
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
11883788
![Unknown Country](/flags/--.gif)
239
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Sadchenko.pdf | 174,32 kB | Adobe PDF | 18311449 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.