Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15849
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Гідро-та термодинамічні умови формування пористої структури гранул аміачної селітри
Authors Kocherhin, Mykola Oleksandrovych
ORCID
Keywords азотна промисловість
азотная промышленность
Type PhD Thesis
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15849
Publisher Вид-во СумДУ
License
Citation Кочергін, М.О. Гідро-та термодинамічні умови формування пористої структури гранул аміачної селітри [Текст] : Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата техн. наук / М.О. Кочергін. - Суми : СумДУ, 2010. - 142 с.
Abstract Одним із затребуваних гранульованих продуктів пористої структури є пориста аміачна селітра. Тому, приймаючи в даній роботі аміачну селітру як модельний продукт для вивчення процесів гранулювання, одночасно вирішується й практичне завдання - створення розрахункової методики для промислових способів одержання ПАС. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/15849
Appears in Collections: Дисертації

Views

Belarus Belarus
1
Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
China China
3
France France
2
Germany Germany
374
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
220880
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3
Pakistan Pakistan
1
Russia Russia
15
Spain Spain
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
2976535
United Kingdom United Kingdom
1496612
United States United States
8112734
Unknown Country Unknown Country
2976534

Downloads

Bulgaria Bulgaria
1
Canada Canada
1
China China
2
Germany Germany
375
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Turkey Turkey
750145
Ukraine Ukraine
8112734
United Kingdom United Kingdom
441768
United States United States
8112734
Unknown Country Unknown Country
441770

Files

File Size Format Downloads
799d.pdf 7,05 MB Adobe PDF 17859532

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.