Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18793
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Показники оцінки конкурентоспроможності продукції |
Authors |
Shypulina, Yuliia Serhiivna
Іванченко, Ю.Є. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-8133-578X |
Keywords |
конкурентоспроможність конкурентоспособность competitiveness |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2008 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18793 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Іванченко, Ю.Є. Показники оцінки конкурентоспроможності продукції [Текст] / Ю.Є. Іванченко, Ю.С. Шипуліна // Економічні проблеми сталого розвитку : тези доповідей науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту присвяченої Дню науки в Україні та 60-річчю Сумського державного університету, 21-25 квітня 2008 р. — Суми : СумДУ, 2008. — Т.3. — С. 73. |
Abstract |
Конкурентоспроможність є одним з основних факторів, що впливають на ефективність діяльності підприємств. Її оцінка ґрунтується на порівнянні характеристик аналізованої продукції з конкретною потребою та виявленні їхньої відповідності один одному. Параметри, які використовуються при оцінці конкурентоздатності, включають дві узагальнюючі групи: технічні та економічні.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/18793 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
1
EU
1
France
1
Germany
1788430
Greece
1
Iran
1
Ireland
526518
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
9071
Russia
26
Singapore
1
Turkey
4
Ukraine
14687312
United Kingdom
6100041
United States
98763326
Unknown Country
54410
Downloads
China
5
Germany
324
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
29265863
United Kingdom
1
United States
98763327
Unknown Country
156
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
41.pdf | 204.37 kB | Adobe PDF | 128029678 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.