Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20912
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вибір методів оцінювання процесів системи управління якістю заготівельного виробництва |
Authors |
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
|
ORCID | |
Keywords |
управління якістю управление качеством quality control |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/20912 |
Publisher | Видавницто СумДУ |
License | |
Citation | Динник, О.Д. Вибір методів оцінювання процесів системи управління якістю заготівельного виробництва [Текст] / О.Д. Динник // Науково-методична конференція викладачів, співробітників і студентів : тези доповідей, 27 квітня 2010 року / Конотопський ін-т СумДУ; Відп. за вип. Н.В.Барбара, Т.М. Гричановська. — Суми : СумДУ, 2010. — Ч.1. — С. 51-52. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (КІ) |
Views
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
3
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
146
![Greece](/flags/gr.gif)
101122
![Indonesia](/flags/id.gif)
1
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
797070
![Japan](/flags/jp.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
8925
![Romania](/flags/ro.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
13
![Singapore](/flags/sg.gif)
141065558
![Turkey](/flags/tr.gif)
8
![Ukraine](/flags/ua.gif)
25941889
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
12988793
![United States](/flags/us.gif)
488976538
![Unknown Country](/flags/--.gif)
25941888
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
3
![Germany](/flags/de.gif)
147
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
75285693
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
12988794
![United States](/flags/us.gif)
282131117
![Unknown Country](/flags/--.gif)
109
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
18.pdf | 363,45 kB | Adobe PDF | 370405866 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.