Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26485
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво органічних продуктів харчування в системі стратегічних орієнтирів сталого розвитку
Authors Opara, Tamara Volodymyrivna
ORCID
Keywords сталий розвиток
устойчивое развитие
sustainable development
органічні продукти
органические продукты
organic products
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26485
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Опара, Т.В. Виробництво органічних продуктів харчування в системі стратегічних орієнтирів сталого розвитку [Текст] / Т.В. Опара // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.2. — С. 118-120.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
8
Finland Finland
1
Germany Germany
153218
Greece Greece
1
Ireland Ireland
45195
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
7
Russia Russia
7
Sweden Sweden
9924
Turkey Turkey
4
Ukraine Ukraine
606233
United Kingdom United Kingdom
306424
United States United States
5272166
Unknown Country Unknown Country
606232

Downloads

China China
2
Germany Germany
148
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Russia Russia
2
Ukraine Ukraine
5272165
United Kingdom United Kingdom
6613
United States United States
3544906
Unknown Country Unknown Country
179

Files

File Size Format Downloads
Opara.pdf 130,22 kB Adobe PDF 8824017

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.