Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26767
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методичні підходи до формування ціни на нерухомість з урахуванням екологічної складової
Authors Бойко, Л.М.
ORCID
Keywords житлова нерухомість
жилая недвижимость
inhabited real estate
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26767
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Бойко, Л.М. Методичні підходи до формування ціни на нерухомість з урахуванням екологічної складової / Л.М. Бойко // Сучасний менеджмент і економічний розвиток : реферативний збірник матеріалів постійно діючої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 1 вересня 2011 р. - 29 лютого 2012 р. / Відп. за вип. О.М. Теліженко. — Суми : СумДУ, 2012. — № 1. — С. 13.
Abstract У статті проведено обґрунтування методичних підходів щодо можливості врахування екологічної складової під час формування ціни на об’єкти житлової нерухомості. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26767
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
3
France France
5
Germany Germany
601219
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
351999
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2577
Portugal Portugal
1
Russia Russia
17
Turkey Turkey
4
Ukraine Ukraine
2394550
United Kingdom United Kingdom
1202425
United States United States
21047622
Unknown Country Unknown Country
2394549

Downloads

China China
1
France France
1
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
2
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
7152912
United Kingdom United Kingdom
10298
United States United States
27994978
Unknown Country Unknown Country
144

Files

File Size Format Downloads
13.docx 15,96 kB Microsoft Word XML 35158341
Boyko_Tsina_na_neruhomist'.pdf 92,61 kB Adobe PDF 35158341

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.