Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26997
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Ефективність використання вальцювання у технологічному процесі підготовки вторинного вуглепластика
Authors Rudenko, Pavlo Volodymyrovych
Berladir, Khrystyna Volodymyrivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-4287-8204
Keywords
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26997
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Берладір, Х.В. Ефективність використання вальцювання у технологічному процесі підготовки вторинного вуглепластика [Текст] / Х.В. Берладір, П.В. Руденко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали ІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 17-20 квітня 2012 р.: у 3-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2012. - Ч.1. - С. 117.
Abstract В ході проведених досліджень визначено, що регулювати ступінь впливу на матеріал при вальцюванні можна, змінюючи різницю окружної швидкості (фрикції) валків, величину зазору між валками, кількість повторних проходів через зазор. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26997
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Brazil Brazil
2
China China
1
Czechia Czechia
2
France France
3
Germany Germany
137
Greece Greece
1
Ireland Ireland
67545
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
4
Russia Russia
12
Turkey Turkey
2
Ukraine Ukraine
1420931
United Kingdom United Kingdom
718555
United States United States
10790077
Unknown Country Unknown Country
135089

Downloads

China China
4
France France
1
Germany Germany
138
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
3763218
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
13132364
Unknown Country Unknown Country
135090

Files

File Size Format Downloads
berladir.pdf 121,9 kB Adobe PDF 17030817

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.