Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31162
Title: Якість продукції та її вплив на конкурентоспроможність підприємства
Authors: Dehtiarenko, Oleksandr Hryhorovych
Keywords: конкурентоспроможність підприємства
конкурентоспособность предприятия
the company's competitiveness
Issue Year: 2013
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Дегтяренко, О.Г. Якість продукції та її вплив на конкурентоспроможність підприємства [Текст] / О.Г. Дегтяренко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.2. — С. 56-57.
Abstract: Досвід останніх років свідчить про посилення конкуренції в усіх сферах ринкової діяльності. Поява великої кількості нових підприємств і організацій, лібералізація імпорту, утворення ринку капіталу, акціонерних підприємств, проникнення на український ринок іноземних компаній – усе це значно ускладнило ринкову ситуацію. Збільшення пропозицій товарів і послуг, з од¬ного боку, і зменшення платоспроможності попиту – з другого, створили умови, коли конкуренція стала повсякденною справою. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31162
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31162
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other84
Canada1
Germany5
France1
United Kingdom1
Russia12
Turkey2
Ukraine25
United States6
Downloads
Other322
China4
Germany3
EU3
France11
Italy1
Netherlands1
Russia13
Ukraine298
United States5


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Degtiarenko_Competivnes.pdf194.16 kBAdobe PDF661Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.