Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31311
Title: Особливості взаємозв'язку між структуруванням капіталу з урахуванням екологічного фактору та інвестиційною привабливістю підприємства
Authors: Shyshova, Yuliia Hryhorivna
Keywords: інвестиційні ресурси
инвестиционные ресурсы
екологічний фактор
экологический фактор
інвестування
инвестирование
Issue Year: 2013
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Шишова, Ю.Г. Особливості взаємозв'язку між структуруванням капіталу з урахуванням екологічного фактору та інвестиційною привабливістю підприємства [Текст] / Ю.Г. Шишова // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.2. — С. 265-267.
Abstract: В сучасних умовах функціонування економіки України важливого значення для подальшого її функціонування та розвитку набувають додаткові інвестиційні ресурси. Повнота та своєчасність їх надання як національними, так і зарубіжними інвесторами прямопропорційно залежить від рівня інвестиційної привабливості вітчизняних суб’єктів господарювання. Серед факторів, що формують інвестиційну привабливість підприємства, визначне місце займає формування фінансової структури капіталу підприємства, що визначається оптимальним співвідношенням власних та позикових коштів. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31311
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31311
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other41
Germany3
Spain2
France2
United Kingdom15
Ireland1
Netherlands1
Russia8
Slovakia1
Turkey2
Ukraine21
United States17
Downloads
Other279
China2
Germany2
France2
Russia1
Ukraine19
United States4


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
shishova.pdf257.75 kBAdobe PDF309Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.