Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32263
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості перебігу синдрому подразненого кишечника у хворих з гострими кишковими інфекціями в анамнезі
Authors Кривуля, І.Г.
Тєрьошин, В.О.
ORCID
Keywords синдром подразненого кишечника
синдром раздраженного кишечника
гостра кишкова інфекція
острая кишечная инфекция
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32263
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Кривуля, І.Г. Особливості перебігу синдрому подразненого кишечника у хворих з гострими кишковими інфекціями в анамнезі [Текст] / І.Г. Кривуля, В.О. Тєрьошин // Інфекційні хвороби в практиці лікаря-інтерніста: сучасні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції і пленуму Асоціації інфекціоністів Сумщини, м. Суми, 19-20 червня 2013 р. / Редкол.: М.Д. Чемич, Г.М. Дубинська, К.І. Бодня, Н.І. Ільїна, В.В. Захлєбаєва. — Суми : СумДУ, 2013. — С.53-55.
Abstract Метою роботи було вивчення складу кишкової мікрофлори у хворих з синдромом подразненого кишечника (СПК), які в анамнезі мають дані про перенесену гостру кишкову інфекцію (ГКІ). При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32263
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Argentina Argentina
1
France France
2
Germany Germany
31813
Greece Greece
1
Ireland Ireland
15907
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
7
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
163593
United Kingdom United Kingdom
83503
United States United States
948659
Unknown Country Unknown Country
163592

Downloads

China China
4
France France
1
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
490235
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
948659
Unknown Country Unknown Country
50

Files

File Size Format Downloads
kruvylia.pdf 130,59 kB Adobe PDF 1438953

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.