Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32356
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Застосування методу кутового перетворення Фішера при аналізі результатів досліджень |
Authors |
Loboda, Andrii Mykolaiovych
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-5400-773X |
Keywords |
кутове перетворення Фішера угловое преобразование Фишера |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32356 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Лобода, А.М. Застосування методу кутового перетворення Фішера при аналізі результатів досліджень [Текст] / А.М. Лобода // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 10-12 квітня 2013 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. — Суми : СумДУ, 2013. — С. 161-162. |
Abstract |
Досить часто в наукових роботах студентів, аспірантів, здобувачів зустрічається порівняння показників у відсотках (розподіл обстежених за віком, статтю, частота розповсюдженості ознаки серед обстежених тощо). Можна лише поспівчувати досліднику, який вважає істотними відмінності в 20% і навіть у 10%, не перевіривши їх достовірність статистично.Одним з методів, який використовується для порівняння двох процентних часток, є метод кутового перетворення Фішера (розрахунок критерію φ).
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32356 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

1

1

71033

37413954

18706976

1

71029

2

71022

1

1

44

280820614

140911865

1535259347

8743937
Downloads

1

2

1

1

6

425

3

3

1

1

14

1

1048448864

1003116

1535259348

1048448864
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Loboda_kutove_peretvorennya_Fishera.pdf | 254.63 kB | Adobe PDF | -661806645 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.