Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методологічні основи забезпечення екологічно орієнтованої конкурентоспроможності підприємства на базі використання системного підходу
Authors Kyslyi, Volodymyr Mykolaiovych
Бондар, Т.В.
Keywords конкурентоспроможність підприємства
конкурентоспособность предприятия
competitiveness enterprise
системний підхід
системный подход
systematic approach
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119
Publisher Сумський державний університет
Citation Кислий, В.М. Методологічні основи забезпечення екологічно орієнтованої конкурентоспроможності підприємства на базі використання системного підходу [Текст] / В.М. Кислий, Т.В. Бондар // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.3. — С. 29-31.
Abstract У сучасних умовах численних проявів протиріч суспільного розвитку постає важлива науково-практична задача побудови системи управління на нових методологічних засадах, зокрема на основі використання основних положень системного та процесного наукових підходів. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Denmark Denmark
1
France France
1
Germany Germany
15
Italy Italy
1
Netherlands Netherlands
2
Russia Russia
10
Turkey Turkey
4
Ukraine Ukraine
7
United Arab Emirates United Arab Emirates
1
United Kingdom United Kingdom
5
United States United States
10
Unknown Country Unknown Country
84

Downloads

China China
3
France France
1
Germany Germany
2
Ukraine Ukraine
3
Unknown Country Unknown Country
82

Files

File Size Format Downloads
Kyslyi_systematic approach.pdf 108,77 kB Adobe PDF 91

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.