Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКислий, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorКислый, Владимир Николаевич-
dc.contributor.authorKyslyi, Volodymyr Mykolaiovych-
dc.contributor.authorБондар, Т.В.-
dc.date.accessioned2013-11-25T13:25:38Z-
dc.date.available2013-11-25T13:25:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКислий, В.М. Методологічні основи забезпечення екологічно орієнтованої конкурентоспроможності підприємства на базі використання системного підходу [Текст] / В.М. Кислий, Т.В. Бондар // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.3. — С. 29-31.ru_RU
dc.identifier.urihttp://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119-
dc.description.abstractУ сучасних умовах численних проявів протиріч суспільного розвитку постає важлива науково-практична задача побудови системи управління на нових методологічних засадах, зокрема на основі використання основних положень системного та процесного наукових підходів. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33119ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherСумський державний університетru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваru_RU
dc.subjectконкурентоспособность предприятияru_RU
dc.subjectcompetitiveness enterpriseru_RU
dc.subjectсистемний підхідru_RU
dc.subjectсистемный подходru_RU
dc.subjectsystematic approachru_RU
dc.titleМетодологічні основи забезпечення екологічно орієнтованої конкурентоспроможності підприємства на базі використання системного підходуru_RU
dc.typeThesesru_RU
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Kyslyi_systematic approach.pdf108.77 kBAdobe PDF91Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.