Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості
Other Titles Особенности социально-экономического механизма управления трудовым потенциалом предприятий пищевой промышленности
Features of socio-economic mechanism of management labour potential of enterprises of food industry
Authors Череп, А.В.
Дашко, І.М.
ORCID
Keywords механізм
трудовий потенціал
кадри
галузь
харчова промисловість
стимулювання
праця
якість життя
дохід
економічна криза.
механизм
трудовой потенциал
кадры
отрасль
пищевая промышленность
стимулирование
труд
качество жизни
доход
экономический кризис
mechanism
labour potential
shots
industry
food industry
stimulation
labour
quality of life
profit
economic crisis
Type Article
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Череп, А.В. Особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості [Текст] / А.В. Череп, І.М. Дашко // Механізм регулювання економіки. — 2012. — №4. — С. 88-93.
Abstract У статті розкрито особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначені організаційні підходи та методологія дослідження трудового потенціалу підприємства. Розроблено рекомендації щодо подолання існуючих проблем економічного розвитку підприємств харчової промисловості. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
В статье раскрыты особенности социально-экономического механизма управления трудовым потенциалом предприятий пищевой промышленности. Определены организационные подходы и методология исследования трудового потенциала предприятия. Разработаны рекомендации относительно преодоления существующих проблем экономического развития предприятий пищевой промышленности. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
In the article the features of socio-economic mechanism of management are exposed by labour potential of enterprises of food industry. Certain organizational approaches and methodology of research of labour potential of enterprise. Worked out to recommendation in relation to overcoming of existent problems of economic development of enterprises of food industry. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
Appears in Collections: Механізм регулювання економіки (Mechanism of Economic Regulation)

Views

China China
658567124
EU EU
1
Finland Finland
1
France France
1
Germany Germany
57804377
Greece Greece
1
Ireland Ireland
337414
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3
Russia Russia
14
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
22
Ukraine Ukraine
17865356
United Kingdom United Kingdom
2985811
United States United States
1087686816
Unknown Country Unknown Country
5955541

Downloads

China China
1831202486
Czechia Czechia
1
EU EU
2
France France
4
Germany Germany
337414
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
4
Ukraine Ukraine
17865356
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1831202486
Unknown Country Unknown Country
241

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.