Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3849
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка методу комплексного оцінювання ефективності системи управління якістю заготівельного виробництва
Authors Zaloha, Viliam Oleksandrovych  
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
Ivchenko, Oleksandr Volodymyrovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0001-7444-485X
http://orcid.org/0000-0002-4274-7693
Keywords заготівельне виробництво
заготовительное производство
stockpiling production
управління якістю
управление качеством
quality management
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3849
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Залога, В.О. Розробка методу комплексного оцінювання ефективності системи управління якістю заготівельного виробництва [Текст] / В.О. Залога, О.Д. Динник, О.В. Івченко // Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї - наука - виробництво : тези доповідей Десятої всеукраїнської молодіжної науково-технічної конференції. 26-30 жовтня 2010 р. / Уклад.: Д.В. Криворучко, В.О. Іванов. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 54-56.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Austria Austria
1
Canada Canada
9061
China China
2
France France
2
Germany Germany
149
Hungary Hungary
1
Ireland Ireland
314033
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Morocco Morocco
1
Netherlands Netherlands
18122
Pakistan Pakistan
1
Russia Russia
12
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
1183659
United Kingdom United Kingdom
628067
United States United States
10221702
Unknown Country Unknown Country
1183658

Downloads

China China
1
France France
1
Germany Germany
150
Russia Russia
211370
Ukraine Ukraine
3548148
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
13558479
Unknown Country Unknown Country
133

Files

File Size Format Downloads
114.docx 161,65 kB Microsoft Word XML 17318283

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.