Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38674
Title: Методичні розробки щодо аналізу еколого-економічних збитків від катастроф техногенного характеру експрес-методом
Authors: Opanasiuk, Yuliia Anatoliivna
Keywords: еколого-економічні збитки
эколого-экономические убытки
ecological and economic damage
катастрофи техногенного характеру
катастрофы техногенного характера
technogenic character disaster
експрес-метод
экспресс-метод
express method
Issue Year: 2014
Citation: Опанасюк, Ю.А. Методичні розробки щодо аналізу еколого-економічних збитків від катастроф техногенного характеру експрес-методом [Текст] / Ю.А. Опанасюк // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.2. - С. 349-350.
Abstract: В Україні оцінка збитку, що завдається промисловим об'єктам і третім особам, проводиться відповідно до «Методики оцінки збитків від наслідків НС техногенного та природного характеру», затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України № 175. Разом з тим застосування методичних рекомендацій пов'язане зі збором і обробкою значного масиву інформації. Враховуючи вищевикладене, виникає потреба в розробці відносно простих, але досить точних методичних підходів до оцінки еколого- економічного збитку від катастроф техногенного характеру, що зменшуючи точність оцінки позволили б оперативно отримувати інформацію про еколого-економічні збитки від катастроф техногенного типу.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38674
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other9
Canada1
China1
Czech Republic1
Germany4
France2
United Kingdom3
Ukraine6
Downloads
Other15
China2
Germany2
Russia1
Ukraine13


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Opanasiuk.pdf279.53 kBAdobe PDF33Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.