Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39637
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення якості торцевих поверхонь корпусних деталей шляхом вдосконалення процесу притирання
Authors Savchuk, Volodymyr Ivanovych
Пузік, Ю.В.
ORCID
Keywords торцеві поверхоні
торцевые поверхности
end surface
корпусні деталі
корпусные детали
case details
притирання
притирание
ointment
верстати
станки
machines
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39637
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Савчук, В.І. Підвищення якості торцевих поверхонь корпусних деталей шляхом вдосконалення процесу притирання [Текст] / В.І. Савчук, Ю.В. Пузік // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 22-25 квітня 2014 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми: СумДУ, 2014. — Ч.1. — С. 23.
Abstract Багато корпусних деталей мають торцеві поверхні, до яких висуваються підвищені вимоги щодо шорсткості й точності форми. Зокрема корпус 195-05-1873, який входить до складу торцевого ущільнення насоса ГЦН-195М, має торцеву поверхню, шорсткість якої не повинна перевищувати Ra = 0,2 мкм, а відхилення від площинності – 0,002 мм.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
2
Germany Germany
6
Ireland Ireland
2678
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
2
Ukraine Ukraine
25314
United Kingdom United Kingdom
13144
United States United States
9248
Unknown Country Unknown Country
25313

Downloads

China China
4
France France
1
Germany Germany
1460
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
75713
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
75713
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Savchuk_machines.pdf 290,11 kB Adobe PDF 152897

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.