Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42844
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування рівня споживчої якості в інноваційних проектах |
Authors |
Безчасний, О.У.
|
ORCID | |
Keywords |
інноваційні проекти инновационные проекты innovative projects сталий розвиток устойчивое развитие sustainable development |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42844 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Безчасний, О.У. Формування рівня споживчої якості в інноваційних проектах [Текст] / О.У. Безчасний // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу : збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 24-25 вересня 2015 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. - Суми : ФОП Ткачов О.О., 2015. - С. 21-23. |
Abstract |
Інноваційна діяльність є необхідною передумовою відродження та стійкого розвитку вітчизняної економіки. В умовах обмеженості ресурсів на впровадження інноваційних проектів особливе значення має забезпечення їх ефективності. Результатом реалізації інноваційних проектів може бути продукт, якій містить інноваційну складову, або процес, якій включає використання інноваційних технологій. З точки зору споживача цей продукт має певні властивості, що визначають його якість. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Australia
1
Canada
1
France
2
Germany
4
Greece
661
Ireland
13818
Israel
1
Japan
1
Lithuania
1
Poland
3
Singapore
1
Ukraine
260526
United Kingdom
130428
United States
1399712
Unknown Country
260525
Downloads
China
67763
Germany
28
India
1
Ireland
1
Israel
1
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
733734
United Kingdom
1
United States
733736
Unknown Country
19
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bezchasnyj_innov_project.pdf | 449.06 kB | Adobe PDF | 1535286 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.