Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44494
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз технологічної складової виробництва міжнародно-спеціалізованої продукції (на прикладі космічної галузі)
Authors Omelianenko, Vitalii Anatoliiovych
Keywords технології
технологии
technologies
космічна галузь
космическая отрасль
space industry
стандарт
standart
міжнародно-спеціалізована продукція
международно-специализированная продукция
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44494
Publisher PC "TECHNOLOGY CENTER"
License
Citation Омельяненко, В.А. Аналіз технологічної складової виробництва міжнародно-спеціалізованої продукції (на прикладі космічної галузі) [Текст] / В.А. Омельяненко // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 1(3). - С. 34-36.
Abstract Представлено аналіз особливостей виробництва міжнародно-спеціалізованої продукції на прикладі космічної галузі. Виявлено особливості досягнення конкурентних переваг технологічного плану через участь у міжнародних проектах. Розроблено методику визначення сфер розвитку з урахуванням наявного технологічного потенціалу та результатів форсайту.
Представлен анализ особенностей производства международно-специализированной продукции на примере космической области. Выявлены особенности достижения конкурентных преимуществ технологического плана через участие в международных проектах. Разработана методика определения сфер развития с учетом имеющегося технологического потенциала и результатов форсайта.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
Germany Germany
3
Italy Italy
1
Ukraine Ukraine
162
United Kingdom United Kingdom
3
Unknown Country Unknown Country
22

Downloads

China China
8
Germany Germany
2
Ukraine Ukraine
100
United States United States
3
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Omelyanenko_Tech.pdf 142,96 kB Adobe PDF 117

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.