Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45314
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Їдальні навчальних закладів трудових резервів у відбудовчий період (1943-1950 рр.) |
Authors |
Korol, Vitalii Mykolaiovych
![]() |
Keywords |
історія України история Украины history of Ukraine трудові резерви трудовые резервы Labour Reserves їдальні столовые canteens харчування питание nutrition |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45314 |
Publisher | Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова |
License | |
Citation | Король, В.М. Їдальні навчальних закладів трудових резервів у відбудовчий період (1943-1950 рр.) / В.М. Король // Місто. Культура. Цивілізація: матеріали VI міжнар. наук.-теорет. Інтернет-конф., Харків, квітень 2016 р. / [редкол. : В. Ф. Харченко (відпов. ред.) та ін.]; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2016. – С. 90-92. |
Abstract |
З самого початку існування системи державних трудових резервів (ДТР)
як централізованої структури підготовки молодих робітничих кадрів її учням гарантувалося повне державне утримання і, насамперед, безкоштовне
харчування. Поширеність проблем з організацією приготування страв
і приймання їжі у навчальних закладах ДТР стала одним з чинників, що
робив систему трудових резервів непопулярною серед молоді та призводив
до самовільного залишення навчання учнями. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІП) |
Views

1

4

2

5

1

1

1

1275

1

393

5096

834

29
Downloads

2

4

1

4

1

1274

1

1

9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Korol_yidalni.pdf | 367,46 kB | Adobe PDF | 1297 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.