Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47144
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Неруйнівні методи вивчення пам’яток селітроваріння
Authors Коротя, О.В.
ORCID
Keywords селітроваріння
виробництво селітри
рельєф
сільськогосподарське грунтознавство
селитроварение
производство селитры
рельеф
сельскохозяйственное почвоведение
Type Article
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47144
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Коротя, О.В. Неруйнівні методи вивчення пам’яток селітроваріння [Текст] / О. В. Коротя // Козацькі старожитності Лівобережжя Дніпра ХV-XVIII століття: збірник матеріалів І Міжрегіональних археологічних читань, м. Охтирка, 19-20 жовтня 2015 р. / Ред.кол.: Власенко В.М., Дегтярьов С.І., Кривошея І.І. та ін. - Суми: СумДУ, 2015. - С. 80-84.
Abstract Комплексне вивчення пам’яток селітроварного виробництва потребує застосування нових методів дослідження. Автором було розроблено та запроваджено методики польових археологічних досліджень та обробки отриманої інформації. Вони спрямовані на виявлення та фіксацію решток селітряного виробництва різного стану збереженості, у тому числі і пошкоджених сільськогосподарською діяльністю.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІП)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
1122
Denmark Denmark
1
France France
1
Germany Germany
257620
Greece Greece
2245
Ireland Ireland
8699
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
5543477
United Kingdom United Kingdom
515239
United States United States
10057038
Unknown Country Unknown Country
18

Downloads

China China
1
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
1913749
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
5543478
Unknown Country Unknown Country
11

Files

File Size Format Downloads
Korotia.pdf 886,46 kB Adobe PDF 7457244

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.